فرمانده ناجا از ورود پلیس به ماجرای هک شدن جایگاه‌های سوخت خبر داد.

سردار حسین اشتری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در حاشیه همایش فصلی روسا و مدیران پلیس راهور درباره اقدامات پلیس درخصوص ماجرای هک شدن جایگاه‌های سوخت گفت: در این مورد همکاران من در معاونت فاوا (مرکز فناوری و ارتباطات) و پلیس فتا وارد عمل شده و در کنار دیگر دستگاه‌ها کمک کردند و در حال کمک هستند.

وی درباره اینکه آیا افرادی هم در این خصوص دستگیر شده‌اند یا خیر گفت: جزئیات این موضوع اعلام خواهد شد اما اقدامات خوب و موثری از سوی پلیس انجام شده و همکاران من کمک‌های خوبی کرده‌اند.

فرمانده ناجا در ادامه اقدامات پلیس راهور را اقداماتی رو به جلو توصیف کرد و گفت: هوشمندسازی و تحول سیستمی، افزایش کیفیت و سرعت ارائه خدمات به مردم، استفاده از تجهیزات به روز و ... در مجموعه پلیس راهور وجود داشته و ما امیدواریم که بتوانیم این مسیر را با سرعت بیشتری نیز ادامه دهیم. چرا که این موضوع جزو تأکیدات مقام معظم رهبری نیز محسوب شده و باید در خدمت به مردم با سرعت حرکت کنیم.

مسئولیت ۳۰ دستگاه در حوادث و تلفات رانندگی

اشتری تحول و سیستمی شدن برای پیشگیری از تصادفات و تلفات جاده‌ای را امر مهمی توصیف کرد و گفت: البته باید توجه داشته باشیم که دستگاه‌های مختلفی در این زمینه مسئول هستند و نباید صرفا از ناجا انتظار انجام تمام اقدامات را داشته باشیم. حدود ۳۰ دستگاه در این زمینه دارای مسئولیت مستقیم و غیرمستقیم هستند که ما امیدواریم به سهم خود در این خصوص توجه کنند.

وی ادامه داد: البته پلیس در حال حاضر نیز اقدامات خوبی انجام داده و توانسته‌ایم علی‌رغم افزایش خودرو و موارد دیگر تصادفات رانندگی را در سراسر کشور کاهش داده و جانباختگان ناشی از تصادفات را نیز کم کنیم اما در این زمینه همان طور که گفتم دیگر دستگاه‌ها نیز دارای مسئولیت هستند و البته که خود مردم نیز نقش پررنگی بر عهده دارند که باید با رعایت قوانین و مقررات با پلیس و در واقع برای حفظ ایمنی و جان خودشان همراهی کنند.

تأکید بر برخورد با تخلفات حادثه‌ساز

فرمانده ناجا در پاسخ به پرسشی درباره برخورد با تخلفات حادثه‌ساز به ایسنا گفت:‌ در مورد تخلفات حادثه‌ساز به مأموران نیز تأکید کردم که به هیچ عنوان کوتاهی نکنند چرا که این قبیل از تخلفات باعث می‌شود که جان مردم به خطر بیفتد و در واقع عده‌ای معدود از رانندگان قانون شکن جان دیگر کاربران ترافیکی را نیز به خطر می‌اندازند و به همین جهت تأکید داریم که حتما با این موارد برخورد شود و این برخورد نیز در راستای آرامش و امنیت همه شهروندان است.

اشتری در پاسخ به سوال دیگری پیرامون منع تردد شبانه و احتمال لغو آن نیز گفت:‌ این محدودیت‌ها از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اجرا شده و ما هر آنچه که این ستاد تصویب کند اجرا خواهیم کرد. در خصوص منع تردد شبانه نیز ما تابع تصمیمات ستاد هستیم.

وی با بیان اینکه برخورد با تخلفات رانندگی باید با اقتدار و رعایت احترام انجام شود، گفت:‌ قطعا کسانی که اقدام به خطرآفرینی در حوزه ترافیک کنند متخلف بوده و پلیس باید با اقتدار با آنان برخورد کند.

این مقام مسئول درباره اینکه چرا پلیس با دیگر دستگاه‌ها نیز چنین برخوردی نمی‌کند،‌ گفت: طی سال‌های گذشته پلیس چنین برخوردهایی را با خودروسازان و وزارتخانه‌های مسئول نیز داشته و اتفاقا اقتدار ما در برخورد با مسئولانی که مقررات را رعایت نمی‌کنند بیشتر است. با همین پیگیری ما تولید خودروهای ناایمن متوقف شد.

برخورد با قصور در اسقاط خودروها

وی درباره اسقاط خودروها نیز گفت:‌ در حوزه اسقاط خودروها نیز در جلسات مختلف این موارد را اعلام کرده و قطعا با دستگاه‌هایی که قصور داشته باشند برخورد می‌شود. در این زمینه ما مکاتبه کردیم و درخواست‌های خود را مطرح کردیم. امیدواریم در دولت سیزدهم که اراده برای حل مشکلات و همکاری با ناجا را دارد این موارد با سرعت بیشتری نیز مطرح و پیگیری شود.

سردار اشتری در پاسخ به پرسشی پیرامون اجرای طرح زیست شبانه نیز گفت:‌ ما در این موارد مطابق قانون عمل خواهیم کرد.

کد خبر 635280

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha